0

Daarom heeft deze vaardigheid de trots van plaats op de lijst. Mentale hardheid – Een speler die goed is in het beheersen van zijn emoties is de echte winnaar! Je moet het als de waarheid van poker accepteren en volledig rationeel worden. Het komt van het trainen van je geest om je alleen te concentreren op het spel, met andere woorden om poker je wereld te maken. Emotionele controle betekent in staat zijn om afleidingen te negeren wanneer de chips af zijn.

Om dit soort mentale kracht in poker te hebben, moet je de angst voor verliezen overwinnen en beseffen dat verliezen eigenlijk nuttige hulpmiddelen zijn om lessen te leren. Ik herinner me een toernooi waar ik speelde waar een toppro een hoog niveau van agressie toonde. Ik dacht dat hij naar de noten zou gaan tegen een korte stapel die niet te veel vertrouwen had, maar hij ging door en begon geld na geld op de tafel te gooien.

Analyseer tegenstanders op een logische manier – Als je niet weet hoe je je tegenstanders kunt lezen, zul je uiteindelijk de hype geloven die je op het internet ziet, en je zult heel slecht doen. Het eerste dat in het achterhoofd komt als we ons afvragen welke vaardigheden ons goed maken bij poker is om na te denken over de oude zagen dat IQ de belangrijkste vaardigheid is. Dit is niet echt een “wat is je favoriete vaardigheid in poker” vraag, https://du.poker-4all.com/ omdat we hier veel veronderstellingen aannemen: Dat je het hebt over een specifieke vaardigheid die je goed maakt in poker (in plaats van een geweldige speler in het algemeen te zijn).

Dat je probeert een vaardigheid te bedenken waar mensen het over eens zijn, is belangrijk om succesvol te zijn in poker. We zullen niet proberen u een korte lijst van “de belangrijkste vaardigheden” te geven, maar we zullen u enkele gedachten over de vraag geven. Je zou een zeer intelligente persoon kunnen zijn die een verschrikkelijk kaartspel speelt. Talent, vaardigheden of IQ? Een persoon kan echt slim zijn, maar het vermogen hebben om vreselijke beslissingen te nemen in real-life situaties (zoals het spelen van een hand van Texas Hold’em zonder te weten op welke manier de blinds waren) en uiteindelijk verliezen.

De waarheid is dat poker zowel een spel van vaardigheden als geluk is. De kaarten die je krijgt zijn een kwestie van geluk, maar de manier waarop je je hand speelt is een kwestie van vaardigheid. De beste pokerspelers zijn degenen die de impact van geluk kunnen minimaliseren en hun kansen op winst kunnen maximaliseren door goede beslissingen te nemen. Meestal is bluffen een nutteloze manier om te winnen. Er zijn een paar belangrijke dingen die je moet weten wanneer je poker speelt.

In dit geval is een bluff de beste stap.

Ashely Ronne Asked question July 10, 2023